Geile amateur lilimissarab (32)

Acties

Informatie

lilimissarab (32)

Bericht van lilimissarab

Ik hou van kletsen, lachen en nog belangrijker ik ben altijd bloedgeil. Wat ik echt ontzettend lekker vind is om je fantasie�n te horen en ze de onze maken. 2019 vekozen tot "Best Arab Model" op de EroAwards en AVN genomineerd "Favorite Cam Model".

Informatie over lilimissarab

Naam: lilimissarab
Leeftijd: 32
Woonplaats: Porto
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw:
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: arabisch

Mijn interesses

Ik eet graag Van alles en drink graag Cola. Mijn hobbie(s): Gamen, series en films kijken. Mijn favoriete muziek is Van alles. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Respectvolle mannen. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Missionarispositie en mijn favoriete plekje(s) zijn Mijn klit en mijn tepels. Bij mannen val ik op hun Het lichaamsdeel die hard van mij wordt. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een arabisch uiterlijk. Mijn Karakter: Vrolijk en geil. Mijn Sterrenbeeld is tweelingen. Mooi aan mezelf: Dat ik altijd lach. Mijn levensdoel is: Geluk verspreiden. Mijn levensmotto is: Droom altijd van wat je wil bereiken. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Onbeschoft gedrag. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou