Geile amateur steffynl (29)

Acties

Informatie

steffynl (29)

Bericht van steffynl

Ik Steffy, hou van een praatje en leef een lifestyle leven. In het dagelijks leven sta ik voor de klas. Mijn profiel is open en eerlijk, ik ga uit van discretie en dit is wederzijds.

Informatie over steffynl

Naam: steffynl
Leeftijd: 29
Woonplaats: Utrecht
Ik spreek: NL EN DE
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: rood
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Sushi, Grieks, Italiaans, Mac Donalds en drink graag Cocktails. Mijn hobbie(s): Shoppen en Lifestyle clubs. Mijn favoriete muziek is Dance, EDM, Top, Pop. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Spontane en vooral grappige mannen/vrouwen.. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Doggystyle en mijn favoriete plekje(s) zijn Mijn G-spot. Bij mannen val ik op hun Wat ik voor heb dat heb ik ook achter. 75D natuurlijke borsten en een volle kont.. Piercings: nee. Relatie: ja. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Ik ben prater, een vrouwelijke vrouw met mannelijke gedachtes.. Mijn Sterrenbeeld is leeuw. Mooi aan mezelf: Ik ben gewoon natuurlijk, voor mij geen poespas.. Mijn levensdoel is: Genieten van het leven. Mijn levensmotto is: Het leven is een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen.. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Geen respect. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou